onsdag 3. desember 2008

Vika Viseklubb

Etter to konserter på Én Café nederst i Observatoriegaten er Vika Viseklubb nå i ferd med å bli en realitet. Planen er å arrangere en konsert den første torsdagen i hver måned, gjerne med litt ukjente visesangere som fortjener å bli trukket fram i lyset, og etter hvert få etablert et kreativt og spennende musikkmiljø med fokus på spilleglede og gode tekster.

De to første arrangementene var gratiskonserter, og trakk mange tilhørere, stort sett lokalt fra Vika og til tross for minimalt med forhåndsannonsering. Den eminente gitarspilleren Sten Nilsen fra Bodø hadde med seg Helge Waaler på bass, begge lokalt kjent fra bakgårdsfester med Vika All Night Back Yard Band, og fremførte egne viser og viser av Trygve Hoff. Det unge sangtalentet Evelyn Hilleren bidro med sanger av Norah Jones og Katie Melua. Bjørn-Egil og Kristoffer dro i gang et langt sett med rocka coverlåter og høyt volum. Sjøl kom jeg som vanlig ikke utenom Bob Dylan, i tillegg til en sang av Don McLean.

... og alle var enige om at det var et vellykket arrangement ...

Neste konsert blir et rent akustisk opplegg torsdag 8. januar. Da spiller Tim Osmundsen, med fet og egenartet lyd i 12-strengeren, foruten at jeg sjøl har tenkt å bidra med en og annen sang.

Ingen kommentarer: